KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS BARANGAN, TERMASUK PAKAIAN,MAKANAN, PRODUK-PRODUK KESIHATAN
DAN LAIN-LAIN LAGI.
SEBARANG TEMPAHAN BOLEHLAH DILAKUKAN MELALUI CARA EMEL
TERUS KEPADA KAMI DAN SETELAH MENDAPAT FEEDBACK DARI KAMI, BARULAH PROSES PEMBAYARAN DILAKUKAN.

Monday, 9 May 2011

The Winners are...........


Hai sume, selamat petang!!!

Dah lunch ke? Hehe….
Oklah, sempena meraikan Hari Ibu semalam, kami kat Shopping Heaven ingin mengucapkan Selamat Hari Ibu buat semua ibu di dunia ini…
Lebih2 lagi kepada ibu2 kami….
We all LOVE U, moms….

Jadi, bagi mengambil sedikit mood2 kegembiraan seorang IBU,
kami akan mengumumkan pemenang2 bertuah yang terpilih bagi first GA kami.
Kami tau, ramai yang dah tak sabar2 dan masih ternanti2 akan keputusannya itu.

Pemenang2 telah dipilih berdasarkan kepada koleksi yang unik, menarik dan cute +
pematuhan kepada syarat2 yang telah ditetapkan.
Kami juga berharap supaya semua contester berpuas ati dengan keputusan ini nanti
kerana agak sukar bagi kami untuk memilih para pemenang.
Sumenya best2 dan menarik2...
Apa2 pun, terima kasih kepada semua yang sudi JOIN GA kali ni.
Thanks sebab support kami dan insyaAllah, di lain GA kita akan berjumpa lagi.

Ok…. Bismillahirrahmirrahim…..
Dengan ini, kami ingin mengumumkan bahawa

TEMPAT PERTAMA
:
:
:
:
:
:

TEMPAT KEDUA
:
:
:
:
:

TEMPAT KETIGA
:
:
:
:
:

TEMPAT KEEMPAT
:
:
:
:
:

TEMPAT KELIMA
:
:
:
:
:


PEMENANG2 PENYERTAAN 10 TERAWAL

7.  Fieda
9. Azie


Okeh.... Settle...

Kepada sume pemenang2, jangan lupa emelkan butir2 diri yg diperlukan dalam masa 7 hari,
ke emel:
kushonlovebimbo@yahoo.com

- Nama
- Alamat
- No. Telefon

Sekiranya tiada jawapan dlm tempoh tersebut, pemenang lain yang akan dicari.
Lastly, TAHNIAH kepada sume pemenang.

Bubye !!!

Wassalam

11 comments:

  1. alhamdulillah rezeki..
    dah email details..

    ReplyDelete
  2. tahniah pada semua yang menang....

    ReplyDelete
  3. menag.. alhamdulillah rezeki bru sampai.. kmenangan kedue hari ni.. trime kaseh okeh.. da emel detail...

    =)

    ReplyDelete
  4. SALAM ZAIKULIM DAH EMAIL TADI

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua pemenang!!jom GA atie lak..http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/giveaway-anakbuah-atie.html

    ReplyDelete
  6. yeay menang
    dah email tq!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah :)
    miza menang juga.
    tahniah kepada semua pemenang :)
    Miza dah emailkan detail :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd semuan pemenang..saya dh sent alamat kt email...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada yang sudi join GA kami ya! ;)

    <3 uollsss suma!!

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua pemenang..... (**)

    ReplyDelete
  11. Congrats to all winner.... hadiah will post soon... hehehe (^_^)

    ReplyDelete